Girona
3 i 4 de maig 2023
Untitled design (12).png
Puja a l'escenari del BxCat!

El BxCat t'ofereix l'oportunitat de donar-te a conèixer, explicar el teu projecte i
crear sinergies en una comunitat interessada per la blockchain. 

Els temes principals que es tractaran en el BxCat 2023 seran: criptomonedes, DeFi, Play to earn / Jocs Web 3, metavers, DAOs, NFTs i actius digitals, desenvolupament, legislació blockchain.

Puja a l'escenari del BxCat, i explica'ns la teva visió!

 
Què és el BxCat?

La Fira BxCat (Blockchain per Catalunya) neix com un esdeveniment de blockchain totalment local.

BxCat té l'objectiu d'apropar la tecnologia blockchain a la societat catalana, per tal que aquesta entengui la necessitat d'adoptar-la i així posicionar-nos com un país capdavanter, pioner i innovador.

BxCat és un esdeveniment que té lloc a Catalunya, de catalans i per a catalans; un espai per a les empreses del nostre territori, on tindran l'oportunitat de donar-se a conèixer, d'explicar el seu projecte, i de crear sinergies amb tota mena d'actors; un esdeveniment per a la nostra gent que, sense importar el nivell de coneixement que tingui, veurà l'oportunitat de descobrir o aprofundir en aquesta tecnologia revolucionària.

CBCat

El CBCat (Centre Blockchain de Catalunya) té com a finalitat promoure l’adopció d’actius digitals i tecnologies descentralitzades (DLTs) a Catalunya mitjançant la difusió i alfabetització digitals, no només entre tots i cadascun dels sectors industrials sinó també, i sense excepció, entre aquells actors, individuals o col·lectius, privats o institucionals, potencialment concernits.

Promou, explica, i educa sobre la tecnologia blockchain, casos actuals d’aplicació i possibilitats futures. I, també, vol servir de pol de desenvolupament, i nexe d’unió entre les comunitats local i global, d’un ecosistema altament innovador, que empenyi el creixement econòmic i tecnològic, i projecti Catalunya com a actor digital en l’esfera internacional.

 
 
Col·laboradors
CBCat fons transparent.png
logoCambrabcn_ver_black.png
Logo VP.png
Aj girona.png
Diputació_edited.png
DDGI 2030_edited.png
Cambra Girona (1).png
logo-fira-de-girona-transparent_edited.png