top of page
Fotos BxCat
Agenda
BxCat escaleta-1.png
Blockchain per Catalunya

BxCat neix com un esdeveniment de blockchain totalment local.

BxCat té l'objectiu d'apropar la tecnologia blockchain a la societat catalana, per tal que aquesta entengui la necessitat d'adoptar-la i així posicionar-nos com un país capdavanter, pioner i innovador.

BxCat és un esdeveniment que té lloc a Catalunya, de catalans i per a catalans; un espai per a les empreses del nostre territori, on tindran l'oportunitat de donar-se a conèixer, d'explicar el seu projecte, i de crear sinergies amb tota mena d'actors; un esdeveniment per a la nostra gent que, sense importar el nivell de coneixement que tingui, veurà l'oportunitat de descobrir o aprofundir en aquesta tecnologia revolucionària.

Recupera totes les xerrades

Sobre el BxCat
Ageda
descarga_edited.jpg
Daniel Marco
Director General d'Innovació i Economia Digital a la Generalitat de Catalunya
denisa gi blueroom innovation_edited.jpg
Denisa Gibovic
Directora i Fundadora de Blue Room Innovation
lucian p ecoembes_edited.jpg
Luciano Palombarani
Gerent de Tecnología a Ecoembes
toni_ronda_edited.jpg
Toni Mateos
Cofundador i CTO de 
Freeverse
Santi Casas.png
Santi Casas
CEO de Validated ID
_edited.jpg
Ignasi Oliva
Director d'innovació i blockchain a la fundació i2CAT
Marc Chainlink.jpeg
Marc Romero
Community Manager de Chainlink
Xavier Simo_edited.jpg
Xavier Simó
Fundador i president d'Inlea
EDGAR Jordà Hashing DNA_edited.jpg
Edgar Jordà
CEO de Hashing DNA
albert castellana_edited.jpg
zacarias torbado ecoembes_edited.jpg
Zacarías Torbado
Coordinador TheCircularLab, Ecoembes
xavier t blue room innovation_edited.jpg
Xavier Tarrés
CTO Blue Room Innovation
Aitor Mier Pons_edited.jpg
Aitor Mier Pons
Arquitecte blockchain a 
Omashu
Robert Ballart_edited.jpg
Robert Ballart
Director de vendes a Vottun
Javier Gallardo_edited.jpg
Robert Ballart
Director PORTIC Barcelona
Andreu_Bitfaktor.jpeg
Andreu Crous
Consultor d'estratègia digital i blockchain a Bitfaktor
DavidMontserrat1_edited.jpg
David Montserrat
Soci fundador i CEO de éKratos
WhatsApp Image 2021-09-15 at 11.17_edited.jpg
Ferran Martínez
CEO de Dekaland
baylina_edited.jpg
Jordi Baylina
Fundador i CEO
Hermez Network
Nacho Alamillo 2021_edited.jpg
Nacho Alamillo
Advocat expert en la regulació de la identitat sobirana i digital
foto_cara_DSC_0328_284_367_edited.jpg
Roger Baig
Project Manager a Aragon Labs AG (Vocdoni)
foto monti.jpeg
virginia mijes_edited.jpg
Virginia Mijes
Presidenta de l'Associació Catalana de Blockchain
1548504003784_edited.jpg
Antoni Franquesa
Director del Departament d'eficiència energètica, vehicle elèctric i autoconsum a Factor Energia
1576029563894_edited_edited.jpg
Daniel Codina
Cofundador d’URBAN-TOKEN.com, TUTI.fund i ACAD.cat i Regional Chair de FIBREE.org
cf40518e-6a96-443d-b931-cbfade0d890c_edited.jpg
Jordi Estapé
CTO & Co-founder at Bloock
Ponents

Ponents

Hermez logo.png
Hermez Network
Hermez és un ZK-Rollup descentralitzat de codi obert, optimitzat per permetre transferències de tokens segures, i econòmiques sobre la xarxa Ethereum.

www.hermez.io
fundació nord.png
Fundació Nord
La Fundació Nord és una entitat sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu d’impulsar i implementar les noves tecnologies i, en especial, la tecnologia blockchain, per fer avançar la transformació de la societat apoderant els ciutadans.

www.fundacionord.cat
vottun_edited.png
Vottun
Vottun se centra en l'ús de la tecnologia blockchain per a millorar la forma en què les dades certificades poden ser utilitzats en el món, enfocant-se en les credencials digitals per al compliment professional, la prova d'habilitats o l'educació, així com la cadena de subministrament i la traçabilitat dels productes.

www.vottun.com
easy.png
Tecnio Centre Easy 
Tecnio Centre Easy fa més de 20 anys que treballa en els camps de la intel·ligència artificial i les arquitectures distribuïdes, combinats amb la transferència de tecnologia en nombrosos projectes de recerca aplicada.

www.centreeasy.com
logo_last_edited.png
éKratos Digital
Services
éKratos és una Plataforma de Vot Electrònic amb tecnologia Blockchain de desenvolupament propi, pensada per als processos de consulta i decisió col·lectives tant per Organismes Públics com tota mena d'entitats privades.

www.ekratos.org
Zertifier.png
Zertifier
Zertifier combina l'Internet of Things (IoT), la blockchain i els contractes intel·ligents i proporciona una solució de traçabilitat de productes completa, immutable i automatitzada. L'accés a les dades i la seva certificació se simplifica mitjançant l'ús de DAPPs.

www.zertifier.com
BlueRoomblau-01.png
Blue Room Innovation
Blue Room Innovation és una empresa d'alta tecnologia amb un fort enfocament en el creixement empresarial mitjançant l'adopció de tecnologies informàtiques d'avantguarda, i un ajust amb la consultoria adequada per a aprofitar aquest creixement mitjançant el finançament públic i privat, i més col·laboracions obertes i innovació. 

www.blueroominnovation.com
logotip_vocdoni.png
Vocdoni
Vocdoni és una plataforma de governança amb un sistema integrat de vot digital anònim i universalment verificable basat en tecnologies descentralitzades. Està desenvolupada per Aragon Labs AG.

www.aragon.org/vocdoni
Jelurida_Logo_edited.png
Jelurida Swiss
Jelurida permet a les empreses desenvolupar aplicacions de blockchain. Utilitzant les xarxes blockchain Nxt i Ardor de Jelurida, les empreses poden unir-se ràpidament i fàcilment a la revolució del blockchain i desenvolupar aplicacions descentralitzades que permetin a tercers cooperar sense confiar en els altres.

www.jelurida.com
inlea.png
Inlea
Inlea és una consultora de 360º que opera en 50 països, i dona suport al creixement empresarial, l'expansió internacional i la innovació corporativa proporcionant el millor assessorament i solucions jurídiques, empresarials, tecnològiques i de recursos humans d'avantguarda.

www.inlea.com
hashing dna.png
Hashing DNA
Hashing DNA utilitza la blockchain i els processos criptogràfics per certificar qualsevol arxiu digital o contingut web fàcilment, garantint la privacitat, la immediatesa, la màxima seguretat i la reducció de costos. 

www.hashingdna.com
logo UT FACEBOOK.PNG
Urban Token
Urban Token és el marketplace de crowdlending de l'empresa catalana The Urban Token Investments, SL mitjançant tokens ERC-20 de projectes empresarials supervisats per la CNMV i una plataforma tecnològica regulada per la SEC d’Estats Units. 
Al B2C https://urban-token.com es permet l’inversió d’actius digitals amb monedes fiat de curs legal com l’euro i el dòlar i també amb criptomonedes com el bitcoin i l’ethereum, i al B2B https://TUTI.fund qualsevol empresa pot digitalitzar un prèstec participatiu per tal de finançar-se de forma privada amb inversors particulars o institucionals.

https://urban-token.com
bloock-logo-blue.png
BLOOCK és un software que ajuda a poder registrar informació de forma anònima i molt senzilla sobre Ethereum. Gràcies a les nostres eines, els usuaris poden gaudir d’Ethereum afegint-hi escalabilitat i privacitat sense patir dificultats d’integració.

www.bloock.com
i2CAT Logo RGB_colour.png
i2CAT
I2CAT treballa per a aconseguir l'excel·lència en la generació de coneixement i en la seva transferència al mercat, als ciutadans i a les administracions públiques a través de la participació i el lideratge en projectes de recerca europeus i la cooperació amb altres agents locals d'I+D.

www.i2cat.net
bitfaktor.png
Bitfaktor
Bitfaktor és una consultoria especialitzada en la Indústria d’Alimentació i Begudes que té l'objectiu d'ajudar els seus clients a aconseguir un creixement rendible mitjançant l'adopció de la tecnologia Blockchain. Desenvolupa els projectes de forma holística tenint en compte els reptes del propi negoci, l’eficiència de la implementació tecnològica i la millora de notorietat i posicionament de marca.

www.bitfaktor.com
iden3_edited.png
iden3
iden3 és un nou projecte de codi obert que habilita un model basat en blockchain i una plataforma de gestió d'identitats amb l'objectiu de resoldre alguns dels problemes i limitacions que tenen les actuals solucions de gestió d'identitats. 

www.iden3.io
brickken-100px-2-1.png
Brickken
Brickken és una solució integral que permet la digitalització i tokenització d'actius com béns arrel, accions i altres ofertes d'inversió no líquides, que permeten als inversors minoristes comprar i vendre els tokens representatius en mercats oberts les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

www.brickken.com
LOGO_VALIDATED-H.jpeg
Validated ID és una entitat tecnològica amb vocació de prestar serveis que ofereixin seguretat jurídica a les operacions d'identificació d'individus per part d'entitats públiques i privades.

www.validatedid.com

Empreses participants

Participans
hola blockchain.png
beincrypto.png

Mitjans col·laboradors

logo impulsa.png
logo DdG-1.png
logo_ACN_negre_llegenda.png
Gene_edited.png
cambra girona bin_edited.png
BlueRoomblau-01_edited.png
logo Fundació FIECAT & Croat_edited.jpg
Ajuntament Girona bin.gif
logo-vector-cambra-de-comerc-de-barcelona_edited.jpg
i2CAT Logo RGB_colour_edited.png
factorenergia-logo_edited.jpg
UdG_edited.png
PbV_Logo_mono_edited.png
Business Continuity & Blockchain_edited.png

Patrocinadors

diputació_edited.png
Meetups

A més, les empreses expositores faran trobades de mitja hora per fer demostracions o explicar els seus projectes a les persones interessades.

Us recomanem que durant el dia de l'esdeveniment la consulteu amb freqüència, ja que de ben segur que ho actualitzarem amb nous meetups:

Meetups
CBCat

El CBCat (Centre Blockchain de Catalunya) té com a finalitat promoure l’adopció d’actius digitals i tecnologies descentralitzades (DLTs) a Catalunya mitjançant la difusió i alfabetització digitals, no només entre tots i cadascun dels sectors industrials sinó també, i sense excepció, entre aquells actors, individuals o col·lectius, privats o institucionals, potencialment concernits.

Promou, explica, i educa sobre la tecnologia blockchain, casos actuals d’aplicació i possibilitats futures. I, també, vol servir de pol de desenvolupament, i nexe d’unió entre les comunitats local i global, d’un ecosistema altament innovador, que empenyi el creixement econòmic i tecnològic, i projecti Catalunya com a actor digital en l’esfera internacional.

On es fa?

BxCat es farà a l'edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. 

La direcció és la següent:

Carrer Emili Grahit, 91

17003, Girona

Davant l'edifici hi ha un aparcament de terra gratuït

On?
bottom of page