top of page
Portada BxCat (2160 × 1080 px).png
Portada BxCat (2160 × 1080 px) (Presentation (169)).png
Què és el BxCat?

BxCat (Blockchain per Catalunya), és una fira de blockchain i metaversos que el 2023 celebra la seva tercera edició.


El BxCat té com a objectiu ser un punt de nexe, debat i especialment divulgació entre empreses catalanes vinculades al món de la tecnologia blockchain, i altres organitzacions o particulars que puguin estar interessats en aquesta tecnologia disruptiva. 

El BxCat vol situar Catalunya en general, i Girona en concret, com un punt de referència a escala global en blockchain,  tecnologies descentralitzades (DLT) i metaversos.
 

És un esdeveniment únic al país i sense precedents, una fira sobre blockchain en català feta per i amb gent i empreses exclusivament del territori.

Col·laboradors
Logo_Cambra_Negre_V1.png
empresa_bn_c2.png
Aj girona.png
Diputació_edited.png
DDGI 2030_edited.png
LogoCambraGi-1_edited.png
CBCat

El CBCat (Centre Blockchain de Catalunya) té com a finalitat promoure l’adopció d’actius digitals i tecnologies descentralitzades (DLTs) a Catalunya mitjançant la difusió i alfabetització digitals, no només entre tots i cadascun dels sectors industrials sinó també, i sense excepció, entre aquells actors, individuals o col·lectius, privats o institucionals, potencialment concernits.

Promou, explica, i educa sobre la tecnologia blockchain, casos actuals d’aplicació i possibilitats futures. I, també, vol servir de pol de desenvolupament, i nexe d’unió entre les comunitats local i global, d’un ecosistema altament innovador, que empenyi el creixement econòmic i tecnològic, i projecti Catalunya com a actor digital en l’esfera internacional.

bottom of page